Categories
Malaysia

Pos Malaysia — Late delivery service

Hello Poslaju okay ke tak tu? Parcel sy dah sampai kat delivery facility sejak 29 Ogos lagi tapi sampai ke hari ni takde nampak bayang² pun nk hantar barang. Kot lah cuti merdeka pun agak² lah dah masuk bulan September dah diknon oii. Nak peram parcel saya tu sampai bila. Risau kadang² Poslaju tempat saya ni dah ghaib ke apa kena culik dengan bunian kot.